Kiadmányozás és expediálás

A kimenő dokumentumok expediálása történhet kizárólag papír alapon, vagy papír alapon és elektronikusan (e-mail formájában) egyaránt. A kimenő dokumentumok kiküldése kizárólag az arra jogosult felhasználó előzetes jóváhagyásával lehetséges. 

A postai küldemények postázásához postakönyvet is generálhatunk, de igény esetén megoldásunk integrálható külső postázó alkalmazásokkal is (pl. WinPa).

A kimenő iratok kezelését a TriDoc enterprise rendszerben a Kiadmányozás, Expediálási munkalista és Expediálás keresés képernyők támogatják.

A kiadmányozás folyamatához kapcsolódó adatok - úgymint címzési információk, kiadmányozás időpontja, kiadmányozó személye, expediálás módja, időpontja, aláírók személye -  egy külön adatlapon kerülnek rögzítésre. Igény esetén ez az adatlap további specifikus mezőkkel is bővíthető (pl.: postai különszolgáltatások, súly stb.) A későbbi keresések során ezen adatok mindegyike alapján kereshetünk az Expediálás keresés képernyőn.

A szükséges aláírások tekintetében rendszerünk egyaránt támogatja a papír alapú aláírások valamint az elektronikus aláírások használatát is.

Az expediálásra váró iratok az Expediálási munkalistáról közvetlenül nyomtathatók, küldésre előkészíthetők.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise