Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Találkozzon velünk szeptemberben az IIR Dokumentumkezelés konfenciáján!

Egyre több vállalat gondolkodik azon, hogy „megszabaduljon” a papír alapú dokumentumai nagy részétől: digitalizálja és hitelesítve archiválva azokat, vagy már eleve egy olyan megoldást keres, hogy az egyes dokumentumtípusok már elektronikusan és hitelesen keletkezzenek.
Ennek megvalósításához nyújt megfelelő és megnyugtató jogszabályi környezetet az eIDASrendelet és a 2018. január 1-jétől hatályba lépő „Elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól” szóló törvény.

A munkaerőhiány a legtöbb vállalatot elérte, így egyre nagyobb hangsúlyt kap vállalaton belül az egyes munkafolyamatok gyorsítása, a folyamatautomatizálás és a társosztályok (háttér)támogatása. Rendezvényünkön szolgáltatói és vállalati oldalról is bemutatásra kerülnek azok a megoldások, vállalati újítások, melyek a folyamatok újragondolásával és ennek gyakorlati megvalósításával racionalizálják adott munkafolyamat esetében a ráfordított (munka)időt.

Továbbá konferenciánkon kerekasztal-beszélgetés során bemutatásra kerül mobil világ, információs társadalom és a biztonság kérdése, tekintettel arra, hogy egyre nagyobb kihívás elé állítja a szakembereket az egyre gyorsuló világ, amit le kell követni az eszközöknek és technikának is, hogy biztosítani tudják a gyors, zökkenőmentes és azonnali döntések lehetőségét, de biztosítva minden biztonsági előírást az engedélyeztetések és jóváhagyások esetében.

Többek között ezeket a megváltozott környezeti és gazdasági viszonyokat veszi sorra rendezvényünk vállalati ESETTANULMÁNYOK hatósági, hivatali, szolgáltatói előadások által választ keresve a felvetett kérdésekre.

További információk >>

 

 

Share this post