Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Dokumentumkezelés konferencia 2018

A tavalyi évhez hasonlóan cégünk idén is előadóként vesz részt az IIR Hungary által szervezett Dokumentumkezelés 2018 konferencián szeptember 18.-án.

Regisztráljon Ön is, és találkozzunk ott!

 

A konferenciáról

Egyre több vállalat felismerte, hogy úgy tudja folyamatait gyorsítani, hatékonyságát növelni, ha áttér a papír alapúról az elektronikus dokumentumkezelésre.

A rendezvényen részletesen bemutatásra kerül, hogy pontosan milyen eszközökkel, folyamattámogatással, workflow-val és folyamatracionalizálással lehet a leghatékonyabban költséget csökkenteni, és hol tud ebben segíteni a tartalomkezelés, a rendszerintegráció és az adatvizualizáció.

Mindemellett a konferencia középpontjában a dokumentumkezelési szakembereket jelenleg nagyon is foglalkoztató és érintő GDPR áll. A közelmúltban számos rendezvényen hallhattunk a GDPR jogi, adatvédelmi részéről, de annál kevesebbet arról, hogy vajon ténylegesen mit is kell csinálnia egy adott vállalatnak akkor, amikor felmerül egy konkrét ügyféligény, egy korábbi ügyfél személyes adatai törlésére vonatkozóan.

Számos ehhez hasonló kérdés fogalmazódik meg a szakemberek részéről és rendezvényünk előadói (hivatali és vállalati oldalról) igyekeznek választ adni a felmerült kérdésekre.

A papírról elektronikusra váltásnak természetesen vannak költségei, de konferenciánk egyik előadásában meghallgathatjuk azt is, hogy mennyi egy adott dokumentum ára, milyen arányú megtérülésre számíthatnak a vállalatok, amennyiben áttérnek az elektronizálásra.

Továbbá a rendezvényen több előadást is hallhatnak a résztvevők a dokumentumhitelesítés aktualitásairól így arról is, hogy mi a különbség a biometrikus, a digitális és az e-aláírás között.

Többek között ezeket a megváltozott környezeti és gazdasági viszonyokat veszi sorra rendezvényünk vállalati ESETTANULMÁNYOK, jogalkotói, hatósági, hivatali és szolgáltatói előadások által választ keresve a felvetett kérdésekre.

Cégünk előadása a konferencián 

11:25-12:05 Kontroll vagy krízis? - Duguláselhárítás az üzleti iratfolyamban

  • A papír, mint adatforrás? Digitális iratképkezelés - adatkinyerés (document imaging & data capture): kimerítetlen lehetőségek a papír alapú üzleti folyamatok egyszerűsítéséhez

  • A papíráradat megszelídítése: nagymennyiségű, automatikus feldolgozásra jórészt alkalmatlan irat beolvasása professzionális dokumentumszkennerekkel és képkezelő-adatkinyerő (capture) szoftverrel

  • Meglévő (örökölt) iratok feldolgozása, ill. tervezés új iratok esetén; számlabeolvasás, free-form capture

  • Miként lehet segíteni a hatékonyságnövelést folyamatautomatizálás által? – Digitalizálás, automatizált feladatvégzés, integráció

  • Hatékonyságnövelés egyszerű példákon bemutatva - Automatizált folyamatok, melyek mindenki számára ismerősek lehetnek: szerződések kezelése, minőségügyi, beszerzési és megrendelési folyamatok

Előadók:

Wágner Diána, Kereskedelmi és marketing igazgató, Trilobita Informatikai Zrt.

Hajnal Csaba, Ügyvezető, Aktív Rekord Szoftverrendszerek Kft.

 

Regisztráció és további információk: Dokumentumkezelés 2018

 

Share this post