LDAP/AD vagy TRISSO autentikáció

A rendszert több felhasználó használhatja különböző beállításokkal és jogosultsági szerepkörökkel. A rendszer adminisztrátora választhat, hogy a LDAP/Active Directory alkalmazásával autentikál a felhasználó, vagy a Trilobita Single-Sign-On /TRISSO/ autentikációt használja.

Az első esetben a felhasználók a Windows belépéséhez szükséges felhasználónév-jelszó kombinációval lépnek be a rendszerbe, míg a második esetben egyedi biztonságos belépés garantált számukra.

A rendszer saját felhasználói bázissal rendelkezik, melyek autentikációját képes maga végezni, vagy külső LDAP címtárra bízni. Külső LDAP címtár lehet Microsoft Active Directory, vagy akár eDirectory is.

Sikeres autentikáció után a felhasználó előre meghatározott ideig használhatja a rendszert. A megfelelő jogosultsággal rendelkező üzemeltető által beállított időkorlát lejárta után a rendszer egy automatikus üzenet keretében kilépteti a felhasználót a rendszerből.

SSO alapú belépés esetén a külső protokollok (pl. Kerberos) használata is támogatott. 

Active Directory integráció

Az Active Directory integráció kialakításával az autentikáción felül az alábbi funkciók valósíthatók meg Active Directoryból:

  • Felhasználó létrehozása

  • Személy és szervezeti egység létrehozása

  • Szerepkör rendelése felhasználóhoz

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise