A TriDoc enterprise rendszer többnyelvű alkalmazás, amely a következőket jelenti:

  • A támogatott nyelvek közül egyidőben öt nyelv telepíthető a rendszerbe. Ezek közül a nyelvek közül választhatnak a felhasználók.

  • A rendszer címkéi, feliratai a felhasználó által kiválasztott nyelven jelennek meg.

  • A rendszer törzsadatai a felhasználó által kiválasztott nyelven jelennek meg.

  • A rendszer törzsadatai a telepítéskor megadott 5 nyelven kerülhetnek rögzítésre.

  • A rendszerbe történő adatrögzítés egy nyelven történik.

  • Jogosultság birtokában bármikor átírhatók, módosíthatók a rendszer címkéi.

  • Jogosultság birtokában akár új nyelvi változatok is készíthetők.

A rendszer a megrendeléskor igényelt nyelvi adatbázisokkal kerül telepítésre. Egyedi nyelvi igények kielégítése a választott nyelvtől függően 2-3 hét alatt történhet.

Nyelvi testreszabás

A rendszerben használt nyelvi verziók szabadon testre szabhatók. Módosíthatunk egy-egy címkét, de akár egy teljesen új nyelvi adatbázist is létrehozhatunk.

A fordítási munkát megkönnyítendő a rendszerben található címkék szűrhetők, valamint a fordításhoz a forrásnyelv és a célnyelv mellett megadható egy segédnyelv is. A fordításkor a TriDoc enterprise ügyel a fordított címkék hosszúságára is, hogy a képernyőn azok megfelelően jelenjenek meg.

Egy teljeskörű nyelvi fordítás esetén javasolt a teljes címkeadatbázis xls (vagy xml) formában történő exportálása, majd a fordított nyelvi fájl beimportálása.

Elérhető nyelvi verziók

Támogatott alapnyelvek: magyar, angol

Kérhető további támogatott nyelvek: német, olasz, francia, spanyol, portugál, orosz, kínai, japán, hindi, román, cseh, szlovák, ukrán, horvát, szlovén

Kérésre bármely egyéb nyelvi verzió is elkészítésre kerülhet.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise