A belépett felhasználó a különböző ügyekhez kapcsolódó feladatainak nyomon követésére az egyéni munkalista biztosít lehetőséget.

Helyettesítés esetén ugyanezen listában jelennek meg a helyettesített személytől örökölt feladatok is.

Workflow feladataim

A Worfklow feladataim lista mutatja az aktuálisan az én ügyintézésem alatt álló ügyeket, melyeket még nem zártam le és/vagy adtam tovább. Amennyiben az adott munkát nem kívánom elvégezni, úgy élhetek a feladat visszautasításának jogával.

Amennyiben az adott feladat nem egy adott személyre lett szignálva, hanem egy munkacsoportra, úgy a csoport valamely tagja a munka önkéntes magához vételével válik személyesen az adott feladat felelősévé.

Folyamatban lévő ügyeim

A felelősségi körömbe tartozó, munkafolyamatokban résztvevő ügyek aktuális státuszát a folyamatban lévő ügyeim között tudom megtekinteni.

Késő ügyintézéseim

Ebben a listában jelennek meg

  •     az olyan késő ügyek, melyeknek én vagyok a felelőse,

  •     késő ügyek, melyek aktuálisan nálam vannak ügyintézés céljából, valamint

  •     a beosztottjaim késésben lévő ügyei.

A késésben lévő ügyekről beállítás függvényében e-mail értesítést is kaphat a felhasználó.

További, speciális feladatkörökhöz tartozó munkalisták

Bontási munkalista

Az érkeztetést követő bontás a megfelelő szervezeti egységben e munkalista használatával történhet. A bontást követően a felelős munkatárs az érkeztetési karton bontási adataihoz rögzítheti a bontás időpontját, a bontást végző személy nevét, az ügyszámot, a vonalkódot és a bontással kapcsolatos megjegyzéseit. Amennyiben a bontással együtt történik a szkennelés is, úgy a csatolt fájlokhoz is ez a személy fogja rögzíteni az iratképeket.

A különböző paraméterek mentén szűrt bontási munkalistát igény esetén a rendszerből exportálhatjuk, vagy akár közvetlenül ki is nyomtathatjuk.

Szkennelési munkalista

A szkennelésre és előfeldolgozásra váró iratok ebben a listában kerülnek megjelenítésre. A szkennelési feladat elvégzését követően az adott ügyintéző csoportos műveletek segítségével jelölheti, hogy a dokumentumok szkennelése karakterfelismerése vagy a metaadatok kinyerése megtörtént. A szkennelés az iktatással párhuzamosan vagy azt megelőzően is történhet.

A különböző paraméterek mentén szűrt szkennelési munkalistát igény esetén a rendszerből exportálhatjuk, vagy akár közvetlenül ki is nyomtathatjuk.

Iktatási munkalista

Az érkeztetést követően kerülhet sor az iktatásra. Az iktatásra váró dokumentumok az iktatásért felelős személy iktatási munkalistájában várakoznak.

Az iktatási munkalistáról közvetlenül

  • iktathatunk kezdő iratot,

  • végezhetünk előzmény vizsgálatot,

  • iktathatjuk az iratot ügy iktatása nélkül,

  • vagy nem iktatandó státuszba is helyezhetjük az iratot.

A különböző paraméterek mentén szűrt iktatási munkalistát igény esetén a rendszerből exportálhatjuk, vagy akár közvetlenül ki is nyomtathatjuk.

Expediálási munkalista

A postázásra váró iratok az expediálási munkalistában várják a további feldolgozást. Ebben a listában közvetlenül jelölhetjük, hogy mely iratok kerültek már nyomtatásra, melyeket írták már alá, illetve innen indítható maga az expediálás is.

A különböző paraméterek mentén szűrt expediálási munkalistát igény esetén a rendszerből exportálhatjuk, vagy akár közvetlenül ki is nyomtathatjuk.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise