A témajellegű vagy tartalomjellegű keresések területén rendszerünk egyaránt támogatja az iratok megadott kulcsszavak alapján történő keresését, valamint a fájlok teljes tartalmában való keresést.

Kulcsszavas keresés

Az iratok iktatásakor megfelelően kiválasztott és megadott kulcsszavak/címkék nagy mértékben segíthetik a későbbi hatékony keresést. A kulcsszavak egységes, centralizált használatát a rendszer globális címketár funkciója garantálja.

A megadható címkék a rendszer adminisztrátora által előre kerülnek definiálásra, kategorizálásra.

Csatolt állományok tartalmában való szabadszavas keresés

A megfelelően előfeldolgozott dokumentumok esetében azok tartalmában is módunk van keresni.

A dokumentumok érkeztetését követően azok iratképét egy szabadon választott külső alkalmazás - Abbyy Flexi Capture, IBM Datacap, EMC Captiva, KOFAX stb. - feldolgozza, majd a feldolgozott fájlokat egy a TriDoc rendszer által felügyelt mappában elhelyezi. A TriDoc rendszer az iratképet és a hozzá tartozó xml fájlt teljes mértékben automatizált módon a megfelelő iratkartonhoz rögzíti.

A szabadszavas keresés az előfeldolgozott iratok mellett támogatja az egyéb csatolt fájlokban (doc, docx, xls, ppt, pptx, ods, odt stb.) való keresést is. Képfájlok esetén az azok fájljaiban található meta adatok kereshetők.

Szabadszavas keresésnél javasolt a dokumentumok lényeges elemeire, a tipikusan a keresett fájlokban megjelenő szavakra és szókombinációkra keresni.

 

.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise