Ügytörténet

Az ügytörténet funkció segítségével minden rögzített ügy kartonhoz kapcsolódó workflow mozgás, állapot, illetve státuszváltás megjeleníthető. A rendszer minden adatváltoztatást naplóz, így az is visszakereshető, hogy az ügy adatain mely felhasználó, mikor és milyen módosításokat végzett.

Irattörténet

Az irattörténet segítségével minden rögzített irat kartonhoz kapcsolódó megjelenítés, zárolás vagy feloldás, jóváhagyás vagy elutasítás megjeleníthető. A különböző naplózási események dátumhoz, felhasználóhoz, projekthez vagy akár az irat kategóriákhoz kötötten jeleníthetők meg.

A rendszer minden adatváltoztatást és irathoz kapcsolódó tevékenységet naplóz, így az is visszakereshető, hogy az irat adatain mely felhasználó, mikor és milyen módosításokat végzett, kinek került továbbításra.

Rendszernapló

A rendszernapló egy általános termékkomponens, ami különböző rendszerműveletek nyomon követésére alkalmas.

A rendszerben automatikusan naplózásra kerül, hogy melyik felhasználó mikor, milyen műveletet hajtott végre. A rendszernapló bejegyzései csúszó ablak jelleggel, rendszerbeállítástól függően adott ideig kerülnek megőrzésre.

A rendszernapló eseményei szűrhetők, a rendszerből exportálhatók.

Felhasználónapló

A felhasználókhoz kapcsolódó aktivitások, úgymint felhasználói belépés/kilépés, új felhasználó létrehozása, felhasználó adatainak módosítása a felhasználónaplóban kerülnek naplózásra.

Alkalmazás szerver napló fájljai

Az alkalmazás indításával, leállásával, a bekövetkezett rendkívüli eseményekkel kapcsolatban az alkalmazás szerver naplófájljai nyújtanak tájékoztatást.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise