Kiadmányozás és expediálás

A kimenő dokumentumok expediálása történhet kizárólag papír alapon, vagy papír alapon és elektronikusan (e-mail formájában) egyaránt. A kimenő dokumentumok kiküldése kizárólag az arra jogosult felhasználó előzetes jóváhagyásával lehetséges. 

A postai küldemények postázásához postakönyvet is generálhatunk, de igény esetén megoldásunk integrálható külső postázó alkalmazásokkal is (pl. WinPa).

A kimenő iratok kezelését a TriDoc enterprise rendszerben a Kiadmányozás, Expediálási munkalista és Expediálás keresés képernyők támogatják.

A kiadmányozás folyamatához kapcsolódó adatok - úgymint címzési információk, kiadmányozás időpontja, kiadmányozó személye, expediálás módja, időpontja, aláírók személye -  egy külön adatlapon kerülnek rögzítésre. Igény esetén ez az adatlap további specifikus mezőkkel is bővíthető (pl.: postai különszolgáltatások, súly stb.) A későbbi keresések során ezen adatok mindegyike alapján kereshetünk az Expediálás keresés képernyőn.

A szükséges aláírások tekintetében rendszerünk egyaránt támogatja a papír alapú aláírások valamint az elektronikus aláírások használatát is.

Az expediálásra váró iratok az Expediálási munkalistáról közvetlenül nyomtathatók, küldésre előkészíthetők.

Iratok titkosított megosztása

Az előzetesen kiválasztott dokumentumokat külső címzettek számára titkosított link formájában tudjuk elküldeni. A linkek generálásakor a titkosítás feloldásához szükséges jelszót egyedileg adhatjuk meg. Titkosított linkünkhöz érvényességi időt határozhatunk meg. A linkek letöltése nyomon követhető. Téves linkjeinket szükség esetén visszavonhatjuk.
 

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise