Formanyomtatványok használata

A TriDoc enterprise rendszer a minőségügyi szabványoknak megfelelő dokumentumkészítést, a formanyomtatványok egységes használatát is támogatja. A rendszerbe külön kategóriába rögzíthetjük az iratkezelési elveknek megfelelő formanyomtatványokat, melyeket a munkatársak a dokumentumkészítés során kötelező jelleggel használniuk kell.

Ms Office direkt iktatás

Amennyiben a felhasználók különböző Microsoft Office alkalmazásokban készítik el a dokumentumaikat, úgy azokat akár közvetlenül az alkalmazásból is iktathatják a TriDoc rendszerbe. 
A különböző Ms Office alkalmazásokba egyenként beépülő moduljaink segítségével akár teljesen új iratkartonokat is létrehozhatunk, de iktathatunk meglévő irathoz tartozó új verziókat is.
 

Verzionálás

A belső dokumentumok változás-követését a három (opcionálisan akár több) szintű verzionálás hivatott támogatni. A vállalati dokumentációs irányelveknek megfelelően az egy-egy dokumentumon végzett változtatásokat követően minden esetben új verziót rögzítünk az adott adatkartonhoz, a megfelelően helyiértéken növelve a verzió kartonhoz kapcsolódó a verziószámot.
 

Támogatott fájlformátumok

A TriDoc termékcsalád termékei minden típusú fájl rendszerbe történő iktatását támogatják. 

  • Dokumentum fájlformátumok: doc, docx, odt, txt, pdf stb.

  • Prezentációs fájlformátumok: ppt, pptx, pez, key stb.

  • Tervformátumok: cad, dwg, dxf, dwf stb.

  • Tömörített fájlformátumok: zip, rar, arj, targ.gz stb.

  • Kép fájlformátumok: jpeg, png, gif, tiff stb.

  • Videó és hangfájlok: mp3, mp4, wmv, avi, swf stb.

  • Egyéb formátumok: xls, xlsx, ods, vsd, psd, ai, html stb.

Egy irat egy verziójához tetszőleges számú fájl csatolható, így például egy szerződés utolsó verziójához csatolhatjuk a munkaverziót .doc formátumban és az aláírt beszkennelt fájlt .pdf formátumban.

TriDoc enterprise

Iratkezelés nagyvállalati szemléletben

Átfogó iratkezelési megoldások a szerződések, számlák, megrendelések és egyéb beérkező és belső keletkezésű vállalati dokumentumok hatékony és biztonságos nyilvántartására.

TriDoc enterprise